newnewnewnewnewnewnewnew

Åkte in till Valbo med mamma och pappa imorse, fick med mig detta hem:

Martiniglas från Cervera

Knästrumpor från Lindex

Väska från H&M

Skor från Din Sko

Pannband från Bikbok - Köpte också en pincett från Kicks. Sen hämtade jag ut mitt paket från H&M...



Har duschat, städat rummet och klätt på mig. Nu är det bara sminket och håret som ska fixas för att jag ska vara redo för en galen kväll med tjejerna. Hoppas ni andra där ute får en lika grym kväll som jag kommer att ha, GOTT NYTT ÅR!!!!!

newnewnewnewnewnewnew


Det här är julklapparna som jag fick, +4000:-



Monki



Bikbok

Nyårsklänning från GinaTricot.

H&M

Urban Outfitters

Lindex

Från båten, sen så köpte jag även godis till mamma, pappa och Emma.
Bilderna är tagna med min mobil, kännde att jag hade lite bråttom så dom blev som blev.. Haha! Men nu måste jag ta tag i mitt rum.. puss

Home sweet home.

Har varit hemma i en timme ungefär och huua vad jag saknar stockholm. Men det är ändå skönt att vara hemma, så får jag träffa tjejerna imorgon och umgås med dom. Hur mysigt som helst, längtar som en tok tills imorgon. Ska packa upp allt nu och sedan slänga in kort från vad jag fick i julklapp och från vad jag fick med mig hem från Stockholm.

Och som ni kanske har märk så har jag inte suttit vid datorn alls under den tiden jag har varit i Stockholm, men jag har inte haft tid helt enkelt. Har varit på kryssning, stan och jag har varit barnvakt under hela resan. Så det har blivit en datafrivecka, som har varit hur skönt som helst om jag ska vara ärlig. Men nu måste jag börja packa upp om jag ska vara klar någon gång.. PUSS!


Stockholm i mitt hjärta, drömmarnas stad det é du!


Typ sådär skulle man ju kunna säga att jag ser ut nu, dock lite tröttare och lite risigare... aja, ska packa klart det sista och slänga in lite musik i mobilen sen drar jag mot Stockholm med Jasmin. Senare ikväll ska vi på kryssning med Faster och gänget. Hemma imorgon från den, och kommer hem från Stockholm på torsdag och då är pappa så gullig att han hämtar oss, så vi slipper åka buss.. kärlek till dig! Aja, måste packa nununu! Pussshej

Sound is my remedy - Feeding me energy - Music is all I need




Lite nya saker från denna månad. + en volume master saknas, har inte haft ork för att knäppa kort och sen när jag gjorde det hade jag ingen ork för att lägga in dom på datorn. Men nu finns dom här iaf, och jag ska ner och käka ännu mer mat och sedan vänta på att få öppna julklapparna....... GodJul!

Baby I just wanna dance, I don't really care, I just wanna dance.


Mina juliga naglar.. Haha!

Den 24:e luckan öppnades till julkalendern imorse.


Nu hade tomten kommit, ''finsken'' som Max kallade honom eftersom att han pratade med finsk brytning;)

Hahahha... Farmor fick en snyggt förkläde och Farfar fick ett liknande!
Vid 13:00 åkte vi ner till Torsåker, blev lite krångel med pappas nya bil först - men det fixade sig. Så vi åkte ner till Torsåker som planerat. Först körde vi som alla år långdans i trapphuset, efter det blev det mat och sedan sjöng jag, Max, Josefin, Ofelia och Farmor låten om oss i familjen. Sen kom tomten, haha gud vad söt Max var.... Sen efter det öppnade vi julklapparna från yngst till äldst. Kom hem precis och nu har Mormor och Morfar kommit, så snart kommer väl Moster, Emelie och Niclas. Ha en fortsatt GODJUL!!! PUSSS

I'm sorry that I hurt you .It's something I must live with every day. And all the pain I put you through. I wish that I could take it all away. And be the one who catches all your tears


Vaknade runt 8 idag och hade fått jättemånga godjul sms, dom sms:en gjorde min dag! Har tittat på det sista avsnittet av julkalendern också, och som jag kommer sakna att titta på det varje dag :(. Om 2 timmar ska vi åka till Farmor och Farfar och äta med släkten från pappas sida. Sem klockan 17:00 kommer Mormor, Morfar, Moster och Emelie och Nicklas hit. Första året som jag är sjuk på en julafton också....... vilket är jättetråkigt - men finns inte så mycket att göra åt den saken, ska börja fixa mig nu och äta julfrukost. God Jul. Puss

Every time this time of year rolls around, I get slightly nervous. For it was at this time, one years ago, that we got to know each other..


Nyårklänning 2011? Kanske, kanske inte - Men dom är ju hur snygga som helst. Kommer från Bik Bok alla tre!
Var till skolan till åtta och åt frukost, sedan ner till Hofors hallen och dansa runt julgranen med hela skolan, sen var det vollyboll tävling. Klassen var ju grym!!!!! Ska ta bussen in till Sandviken nu med Jasmin och sen vidare till Gävle. Julklappar måste inhandlas........... Aja, nu måste jag skynda mig till bussen. PUSS

If we are together nothing is impossiple, if we are divided all will fail.



Gjorde klart min svenskauppgift idag och det belöandes med två julkalendrar, 19x2 att öppna nu... Tröttnade efter3 st så vi får se hur det blir med att öppna resten! He he. Ska kolla på micke och molle nu med Jasmin och försöka sova, redovisa svenskan imorgon och nej jag är inte ett dugg nervös bara hur nervös som helst... hua! Aja, Godnatt!

I cannot explain these things i feel for you..


Håller på att skriva klart mitt svenskaarbete om Oscar Schindler, eller jag gjorde det tidigare idag.. Haha! Men iaf, så kommer ju jag att skriva lite om Auschwitz och kom på att där har ju faktiskt jag varit, men då tyckte jag att det var hur tråkigt som helst och jag fattade inte varför folk satt och grinade utanför.
Tog en paus från skrivandet sen och gick ut och skulle snacka med Lynn och Moa, blev dock en väldigt lång promenad genom hela Hofors istället och usch vad det är kallt ute.... Ska hoppa ner i sängen nu och sova så länge jag kan, åka in till Valbo/Gävle imorgon med mamma och pappa och dom ska jämt åka så grymt tidigt så, huuua! så GODNATT!

p.s. Mina ben på bilden och Emmas!!! Tänk om man var så smal nu......   

I never knew that everything was falling through, That everyone I knew was waiting on a queue.


Har sovmorgon till 12:20 idag och tusan vad skönt det är att inte behöva stressa på morgonen! Har tittat på julkalendern och ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och eftersom att det inte blev nå Valbo igår så åker jag in dit idag istället!!

Would you swear, that you’ll always be mine? Or would you lie? Would you run and hide?


Slutar en timme tidigare idag pga att det inte var någon tyska, så ska åka in till Valbo/gävle med Emma och handla lite julklappar. Men nu ska jag fortsätta med mitt kärnkraftverk-arbete! Puss!

Even if you were million miles away, I could still feel you in my bed. Near me, touch me, feel me and even in the bottom of the sea I can still hear inside my head, telling me, touch me feel me and all the time you were telling me lies.


Idag hade jag på mig ett par jeans från Gina Tricot, en tunnika från H&M och en stickad kofta över den från Gina Tricot + en mössa och en halsduk och ett par vita converse. Tråkigt, jag vet! haha!

I don’t care what they say, I’m in love with you. They try to pull me away, but they don’t know the truth.


Mina älskade kängor är på lagning och har varit det ett bra tag nu... Arg jag blir, vill ha dom NU - så jäkla kallt att gå i converse nu.. Meeen dom kommer väl snart!
Har håltimme nu i tre timmar och under dom här tre timmarna ska jag försöka göra klart engelskan och svenskan..! Men först äta lunch om en kvart så matsalen öppnar!


I can’t stop thinking about you, about the times we spent together.


Hahaha, Sara och jag idag innan vi skulle lussa inför hela skolan med tyskan! Det gick väl helt okej, förutom att vi inte gjorde något annat än att stod och skratta hela tiden. Haha, men roligt var det! Gick hem efter matten eftersom att jag inte mår mer än dåligt just nu, på alla sätt å vis. Mår illa, känner mig ensam? :s, har ingen ork till att gå till skolan. Usch, vet inte varför men det är jobbigt, det är det! Menmen, dåliga dagar har jag haft ofta nu och dom går ju alltid över. Ska slänga mig ner i sängen nu och titta på One tree hill, får se om jag går till skolan imorgon eller inte.. Godnatt!


I know one day, I will look at you as just a friend, really, sincerely, genuinely. But right now, I miss you and want you, and I can’t help thinking to myself…but we could be so happy together.


Den pefekta helgen tillbringar jag i Stockholm, umgås med Calle, Clara, Per och Faster efter en heldag på stan. Eller bara att jag drar in till Gävle eller Valbo med mamma och pappa på dagen, får det jag vill ha och sedan klackarna i taket med mina underbara tjejer efter en mysig tjejkväll! Så ska det vara lov, helst sommarlov! Det kan ju inte bli mer än perfekt. Grilla med tjejerna i någon mysig park eller hos någon, sen partyy!



Eftersom att jag skulle ha skrivit det här i Fredags så kommer jag inte ihåg nu idag vad jag hade på mig i Fredags, men den här kan jag köra någon annan dag.. om jag kommer ihåg dvs!


Emma, ängeln i mitt liv kan jag prata med om precis ALLT! Finns inget som inte går att prata med om henne.
Jasmin & Lynn kan jag också prata med om allt. Jag kan prata med alla som jag nämnde i Mina bästa vänner, men med tanke på att jag umgås mest med Lynn och Jasmin så pratar jag mer med dom! Det är inte så att jag inte pratar med dom andra för att jag inte litar på dom, för det gör jag!


I min väska kan ni hitta ett lipsyl, min filofax, plånbok, ringar, parfym, tuggummi, hörlurar så har jag en mascara gömd någonstans där i. Det är väl det som alltid finns i min väska om man bortser från ringarna. Till och från skolan följer även datorn + laddare till den, matteboken eller någon liknande bok från skolan och varje måndag gympakläder med.

Platt hår i skolan, antingen utsläppt eller uppsatt och ibland med en fläta i luggen. Lite tråkigt sådär, men jag orkar inte gå upp tidigare för att fixa håret och även om jag skulle orka så sover jag oftast över och hinner inte lägga så mycket tid på det ändå.

When i said you name it was like saying, look at those clouds.



Dom här snyggingarna går lös på 349:- och dom kommer från nelly!

It's hard to forget, when there is such an empty space when you are gone.


Lägger mig i sängen och försöker skriva klart engelskan medans jag kollar på one tree hill och äter bj halfbaked.. ja, så får det blir och så får det bli resten av dagen. usch, så trött på allt just nu, är trött på dig och hur du håller på.. huuua!

you can close your eyes to the things you dont want to see, but you cannot close your heart to the things you dont want to feel.


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Godnatt

I not a jealous person. I’m really not. But when I see people in love, a hint of jealousy does flow through my body. I want it too! I can't even watch a romantic movie with getting irritated anymore.


Slutade för 20 minuter sen och nu ska jag pallra mig hemåt och städa rummet, duscha och fixa lite annat - ikväll får vi se om jag orkar åka in på lussebandy eller om jag stannar hemma och tar tag i några läxor och uppsatser som måste göras innan jullovet börjar... Menmen, nu ska jag gå hem! PUSS

YOU'RE BURNER INTO MY MIND FOREVERE. THERE IS NOTHING ON THIS WORLD THAT WILL EVER CHANGE THAT.


Hade tid hos tandläkarn halv 2 och kom hem för en stund sen. Fick besked om att jag ska ta ur tandställningen den 25 januari?! WIHOOO.. fick även se en bild på hur mina tänder såg ut innan jag fick tandställningen, usch haha! Ingen idé att gå tillbaka till skolan känner jag! Idag är det tomtekväll här i Hofors och det ska jag gå på med Moa, Lova och Svea. Att äta knäck nu är en jäkla pina, men mammas knäck är så goda.. så jag måste! Ska göra i ordning tee nu och sedan sätta mig och göra klart genusuppgiften och fortsätta med engelskan som ska vara inne om bara några dagar..... Hörs!

I don't know why I always do this. There must be a genetic quirk in my brain or something, because I genuinely can't help myself. He is beautiful. He is smart. He is gentle and sweet and sexy as close to perfection as I can stand.


Med tanke på att jag inte har haft mitt första riktiga förhållande än så vet jag inte riktigt vem jag ska skriva om.. Men den killen som var min förstförsta kille var ju Gustav, vi gick hos samma dagmamma och då sa jag till mina föräldrar att Gustav, han var min kille. Sen var vi tillsammas till 3:an iaf, och då gjorde han slut för han hitta en ny.. Haha! Sen TROR jag att vi blev tillsammas igen och jag vet också att jag var kär i han enda tills i 6:an då jag träffade Kalle, Moas lillebror. Sen i sjuan var jag tillsammas med Anton i en hel månad, men vågade inte vara med han en endaste gång! Haha... Så något seriöst förhållande kan jag inte påstå att jag har haft ännu - Men jag har väll haft några på G, men jag har inte vågat tagit steget in i ett förhållande eller vad man ska säga. Men det kommer väl nån gång, får jag hoppas! Haha :)

When I see someone beautiful, I tend to stare. Sorry




Slutar om drygt två timmar och tusan vad jag längtar..


I was waiting for the longest time and then you were there standing in front of me.


BILDBOMB









Det blir svårt att skriva om alla er.. Men dom som jag umgås mest med är Jasmin, Lynn, Anna, Agnes, Amanda, Moa och syrran då såklart. MEN jag har även några bästa vänner som jag varken ser så ofta eller umgås med så ofta och det är Elvira och Mathilda! Alla ni flickor är så grymt underbara och jag är så himla glad över att jag har fått träffa er - mitt liv vore ingenting utan er. Kärlek till er, puss!

A thousand miles seems pretty far, but they've got planes and trains and cars. I'd walk to you if i had no other way.


Dagen började med att mamma och pappa kom in halv 6 och grattade mig + gav mig presenter. Jag öppnade dom och somnade sedan om igen och vaknade vid 08:00 vilket betydde att jag blev försenad. Pratade i telefon medans jag gick till skolan och kom dit typ halv 9. Hade samhällskunskap då och sedan matte, efter den hade jag håltimme men gjorde ett matteprov. Sen hade vi lunch och efter det svenska och engelska, men vi hade inga lärare då så vi istället hade vi eget arbete. Jag gick till ungdomsmottagningen halv 2 och satt där i en timme. Fixade minipiller och sen hem och bytte om. Tog kvar över 3 bussen in till Gävle och mötte upp Jasmin och Agnes för lite shopping. Fikade och handlade lite grejer. Sen tog vi bussen hem, när vi kom till Hofors gick jag och Jasmin ner och solade - sen mötte vi Lynn och nu ligger vi i min säng och ska snart sova. Haha..... Pussgodnatt

you can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel..




Lägger mig och sover som 15åring och vaknar upp som en 16åring. Pussgodnatt


Like it was always meant to be you and me, But there are times when everything is a mess....

Gårdagen:
Jag och Jasmin gick först och solade, sen hem och duscha. Efter det gick vi och snackade med Amanda en liten stund sen gick vi hem och fixade oss. Pär, Robin och Agnes kom sedan och hämtade oss så åkte vi till Sandviken och var kvar där till klockan 12 kanske. Sen mötte Lynn och Jossan upp mig så gick vi hem till Rikcy och Chad. Var inte där så länge, skulle möta Jasmin vid bussen runt 4tiden - Men hann gå hem och städa mitt rum före. Så åkte vi lite med Pär igen och kom hem vid 5, då gick vi och la oss! 

Det blev väldigt mycket av sen och sedan i den här texten... Haha! Ska gå ner och äta pizza nu med Jasmin sen hem och plugga matte till jag somnar. Pusshej 


I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.


När jag var liten - Emma hade gjort illa sig så mamma och pappa hade all fokus på henne. Då tog jag min trehjuling och skulle cykla hem till Frida (som var min bästis) som hade kommit hem från utlandet då. Så stannade jag till vid Solberga skolan och plockade blommor som jag skulle ge till henne,  jag la dom på mitt flak och sen cyklade jag på STORA VÄGEN ner till henne, dom hade precis flyttat så det var en traktor som höll på å gräva vid deras gård så jag vågade inte cykla in då. Men så kom min farmor åkande från Hofors, så hon slängde in min trehjuling i bagageluckan och min i baksätet och körde hem mig igen. När jag var liten tog jag alla chansen jag fick till att rymma... haha!

Honestly I know that thousands of people have regrets about risks not taken but mine keep mounting up.


Det här känns väl inte så jätteintressant att skriva om, menmen!
Till frukost åt jag rostat bröd med apelsinmarmelad och ost på och jag drack o'boy till det. Sedan gjorde jag och Jasmin fiskpinnar och mos med fiskdressing och gurka till lunch. Sen har jag inte ätit något mer än chips och druckit lite cola och en milkshake från McDonalds.

Inväntar Jasmin som ska ta bussen från Sandviken nu, medans städar jag upp i mitt rum tills jag ska gå och möta henne vid busstationen - sen får jag äntligen lägga mig i min säng och sova. Skriver om vad jag har gjort idag imorgon. Puss...... Godnatt!

you take my hand, and you say you've changed. but boy you know your begging don't fool me, because to you it's just a game.




Traskar ner i Hoforshallen och solar med Jasmin nu. Ikväll får vi se om det blir utekväll eller hemmakväll med Jasmin. love sara

I look up to the sky and now the world is mine. I've known it all my life, I made it!




Ååh vad jag älskar att vakna upp med känslan av att det är lördag - Dessutom är det bara 2 dagar kvar tills det smäller! 
Har vaknat flera gånger inatt av att Jasmin har slängt ner sitt täcke och tagit mitt.. Haha! Vaknade riktigt runt 10 och då gick vi ner och åt frukost, nu har vi tittat på julkalendern och vi ska snart fixa oss och sen gå och sola. pusshej

My head says, ''Who cares''? But then my heart whispers, ''You do, stupid...''


Jag har en storasyster som heter Anna Kerstin Emma Larsson. Hon fyllde 17 år i söndags och studerar andra året på Naturvetenskapliga i Hofors på samma skola som mig. Hon och jag är nästan identiska i sättet, förutom att hon är mycket blygare än mig och jag är nog lite kaxigare. Vi bråkar väldigt ofta om att vi tar varandras kläder utan att fråga. Men jag älskar henne hur mycket som helst ändå och hon är den bästa personen i mitt liv - jag skulle verkligen INTE kunna leva utan henne. Världens bästa storasyster det är du det Emma!

Emma & hennes boyfriend Rasmus på hans bal i sommras.

När vi var små, lekte vi jämt och var som två bästa kompisar. Vi hittade alltid på massa bus, kan ju faktiskt berätta 1 grej som vi gjorde när vi var små, vi målade med nagellack på TVn och ute på ytterdörren så att pappa blev helt tokig, mamma fick ställa in oss i badkaret och pappa var i stockholm så han kunde inte komma hem och hjälpa mamma. 1 busig grej Emma gjorde när hon var liten var att min faster Chatarina skulle åka och hämta pizza två hörn bort och Emma ville följa med men det kom hon på efter att hon hade åkt. Så hon satte sig på sin trehjuling och cyklade i blöja men hon kom bara 20 meter kanske för då kom Faster tillbaka.

Vi hade lika kompisar vilket gjorde oss ännu tajtare, men Emmas bästa vän var Jessica så när vi blev större var hon mer och mer med henne och jag var mer med min bästis Frida. Idag är jag och Emma fortfarande ganska tajta vilket jag är hur glad som helst för!!! 

Hon borde få priset för världens bästa storasyster, älskar dig hur mycket som helst världens finste Emma! <3

I'm only young. But in my short life I've seen love, love lost and found.


Minnet brister när frågan är ställd - jag kommer helt ärligt inte ihåg det pinsammaste jag har gjort.

Det kan dock vara på halloween, jag mådde inge bra och låste in mig på toan hemma hos en kompis. Somnade där på golvet av att dom fick bryta upp dörren eller hur dom nu gjorde. Sedan letade Albin upp mina skor och min jacka och jag halv sprang hem och somnade på toan hemma också.

Har dock glömt att tacka Albin och Amanda för att dom var så grymt snälla, så creds till er två.

The world slows down, but my heart beats fast right now. I know this part, where the end starts.


Mitt fullständiga namn är Nanna Linnea Sara Larsson, jag föddes den 6 december 1994 på Gävle BB . Växte upp i Torsåker i ett jättestort och jättefint hus och har bott där sedan två år tillbaka då vi flyttade till Hofors.
Mina föräldrar finns alltid vid min sida och lika min syster, hon är inte bara en syster för mig utan hon är också min bästa vän. Älskar henne & mamma+pappa mer än något annat i världen och dom kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta.

Jag har alltid varit intresserad av fotboll och började spela redan när jag var liten, sen gled jag i från det men började igen när jag gick i 5:an men slutade när jag flyttade till Hofors. Jag har testat några olika sporter som t.ex. Innebandy, dans, pingis, friidrott och ridning men det var fotbollen som jag fastnade för.

Nu idag är jag 15 år och fyller 16 om 5 dagar. Jag studerar första året på Naturvetenskapliga på Björkhagsskolan i Hofors, min klass är underbar och jag tycker därför att det är mycket roligare att gå till skolan, det känns inte alls lika jobbigt som det gjorde i högstadiet - Dock är jag väldigt morgontrött och är den som oftast kommer 5 minuter försent på morgonen. Så jag tror inte att folk ser mig den som tycker om att gå till skolan.

Om folk ska beskriva mig så tror jag att det första ordet dom säger är blyg, det tycker nog alla dom som inte känner mig så jättebra. Envis är jag också, och jag blir lätt sur. Men där är det tvärtom, dom som inte känner mig så bra ser nog inte det. För där kommer blygheten fram och jag vågar inte visa att jag vill ha min egen vilja fram jämt och att jag lätt blir sur. Nu kommer det att låta konstigt, för jag är också jämt glad!

På min fritid gör jag inte så mycket, jag håller inte på med någon sport och jag jobbar inte. Men båda dom saker kommer det förmodligen att bli ändring på. Jag ska söka jobb nu på måndag och jag ska kanske börja på innebandy och fotboll igen. Intressen är väl att umgås med kompisar, festa, åka utomland, shoppa, åka till Stockholm, knäppa kort och spela fotboll.

Nu har ni kanske fått en liten insyn på vem jag är och hur mitt liv ser ut lite, om ni få läsare nu skulle undra något annat så är det bara att slänga in en kommentar! puss

RSS 2.0