Sunday / HAPPYBIRTHDAY♥


igår fyllde emma sexton år & idag fyller jasmin&frida femton. ♥ stort grattis till er alla tre.
gårdagen spenderade jag med att fira emma, släkten kom & fira henne också. idag har jag inte gjort mer än att lega i sängen & kikat på full frys. det ska jag också somna till & det ska jag göra nu! godnatt ♥


Wednesday / @£!§**!

skolan har kommit till en period för mig där det går sjukt dåligt - jag måste börja prioritera skolan & på det sättet kommer jag inte sitta vid datorn lika mycket. får väll se hur jag lyckas med det, men det är ett måste med tanke på att jag ska söka in på mina julbetyg & dom ser inte lovande ut.  haha, usch!!

annars har jag varit på ett såkallade möte med mathilda, vi ska nämligen vara med & planera skolavslutningen. efter att jag kom hem har jag gjort i princip samma sak som jag gör nu, pluggar. har nämligen tre prov imorgon & en svenska uppgift som ska vara inlämnad.


Tuesday / saralarsson


tolv dagar kvar till min femtonårsdag. emma fyller år på lördag & jag har ännu inte köpt något till henne, vet heller inte vad hon önskar sig. nu tänkte jag kika på en film & försöka somna till den också, tror dock inte att det kommer bli något större problem.

Saturday / ----




som jag skrev tidigare skulle mamma&pappa komma hem idag vilket dom inte kommer att göra. dom är fast i istanbul & kommer få stanna där inatt pga vädret! grymt tråkigt & jag saknar dom grymt mycket. men jag kom hem idag & det har varit otroligt roligt måste jag säga. men nu ska jag hoppa in i duschen & kika på robinsson. hoppas ni där ute får en grymt skön lördagskväll nu!

update - så sjukt arg på hur vädret kan bli just nu. flyget är inställt & dom vet inte när dom kommer hem. åå, så arg. för jag saknar dom så enormt mycket.

Thursday / -


på lördag kommer älskade mamma&pappa hem & det gör jag med. imorgon klockan 0657 ska jag ta tåget ner mot bollnäs med w & där ska vi på något med elevrådet, haha! dock skulle jag vilja vara hemma men det är inget alternativ just nu.. dessutom är jag grymt arg på allt möjligt eller nej faktiskt inte - är arg på en sak, & usch va trött jag blir på dig! helt sjukt..     men nu måste jag packa klart allt & sedan hoppa in i duschen sen sova! godnatt sötisar


Monday / arne

dålig uppdatering, beror fortfarande på blogg nr.två, & kass inspiration. annars
är dag ett på praoen avklarad, fyra kvar & det kändes helt okej idag. är dock inte den roligaste praoen, men man kan ju inte klaga på sällskapet iallafall, nu är one tree hill påslagen & jag ska försöka sova. grymt mycket godnatt!


Saturday / GOODNIGHT


årets första snö.. nu är den borta & bilden är tagen för kanske 2 veckor sen, om inte mer.
sängen . låter grymt lockande - & så får det bli, S Ä N G E N ♥


RSS 2.0