2011.09.27

Har beställt ett par nya örhängen från JFR - får hoppas bara att dom kommer innan helgen då jag tänkt haft dom!
annars, varit och kollat på hockey med Kajsa, johanna, hanna, mathilda och kevin. Hem sen och frös ihjäl lite, ner under täcket nu och somna till ett avsnitt av entourage.

2011.09.26 - in life we do things, things we wish we had never done!

Cubus, Gina tricot och Indiska kommer dessa 3 plagg och smycket från.

Kolla på Entourage nu och krypa ner i sängen och försöka somna tidigt!

2011.09.25 - where words fail, music speaks.

Varit nere på ishallen tidigare idag och kollat på hockey med kajsa, hanna, therese, fanny och johanna. blev en sväng förbi viva efter den för att äta med kajsa, fanny och johanna! sova nu, godnatt!

2011.09.25 - the hardest part of moving forward, is not looking back.


hahah.. världens söta djur - kattungar, blir så kär i dom.
Valbo/gävle idag med mamma, pappa och Emma. Fick med mig en ny tröja hem och lite från IKEA. Åt på viva med mamma och pappa, sen har jag bara städar mitt rum idag. Åkte ner till lilla med Hanna vid 21:00 och handlade godis - hem till mig sen och då kom Madelene också. Så vi har kollat på film och bara pratat, om allt och inget - bäst ni!
Ensam nu.. hahah och ska kolla Cougar Town sen sova - godnatt!

2011.09.22 - everyone seems normal until you get to know them.


Kom hem från hoforshallen för en liten stund sen, var ner dit och tittade på innebandymatch med Hanna. Ska hoppa ner i sängen nu och kolla på ett eller flera avsnitt av Cougar Town och sedan sova, Uppsala imorgon med klassen och gå på någon kemimässa - får se vad det har att erbjuda! Men lite serier nu ja, godnatt! :)

2011.09.20 - Black Cut Out Prom Dress, Three Little Words.

klickade hem denna klänning från nelly lite tidigare idag och hämtade också ut det som jag beställde från JFR förra veckan idag.
Kom hem från jobbet för en halvtimme sen kanske, in i duschen lite snabbt nu och sen plugga kemi och sova efter det.. en film på det också kanske!

2011.09.19 - I always wonder if you'll ever come chasing after me.


kan inte komma ihåg sist jag var såhär trött, eller jo imorse! tre timmars sömn fick jag inatt.. måste sluta sova på dagarna så jag slipper vara så otroligt trött varje måndagsmorgon, men för att ta igen all den förlorad sovtid så hoppar jag ner i sängen och sover nu - godnatt!

2011.09.18 - Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.

+godis och dagens avsnitt av One tree hill och filmen Under the Tuscan sun får avsluta denna vecka/söndag. puss godnatt

2011.09.17 - papppa ♥

Igår när jag kom hem från fotbollsmatchen så låg detta på min säng, har väl världens bästa pappa jag! ♥

2011.09.17 - what goes around comes back around.

min nya tröja från H&M, skinnjacka fråm chicy, jeans från Gina tricot.
Har haft en mysdag med rebecca idag, sola och bastade i hoforshallen först och sedan ner och kollade på fotbollsmatch - hem och byta om till mjukiskläder och sen ner och köpte pizza, chips, dipp och coca cola. Hem till mig sen och kollade på filmen The Holiday med munnen full i mat!
Hoppa ner i sängen nu och kolla på en fiiiiilm, godnatt

2011.09.15 - telling people you're tired, when in reality, you're just sad.

klickade hem detta från JFR.se, 2 korsörhängen och en dubbelring. nu ska jag fortsätta kolla på filmen The Holiday och sova sen! haha, godnatt igen !

2011.09.15 - I don't care about your past, all I want to know is if there's a place for me in you future.

Har hämtat ut paketet nu och här är dom tröjorna som jag beställde - nu är det bara skorna kvar som inte har kommit än.
Tända ljus, popcorn, coca cola, onepiece och filmen The Holiday får avsluta min torsdagskväll ! puss godnatt

2011.09.15 - If you believe in yourself and and with a tiny pinch of magic, all you dreams can come true.

Förra veckans inköp.
Har varit hemma från skolan idag pga magont och huvudvärk, men har fått lite skolarbeten gjorda ändå. Har duschat nu och ska snart springa fram till posten och hämta ut ett paket från H&M. pussss

2011.09.14 - I keep waiting for you, but you never come.

Lugn dag idag, slutade 11:20 - lunch från hanssons och sen cyklade jag och Rebecca ner till hoforshallen för att sola och basta. Kom hem vid 3 och åkte till affären med mamma och pappa då och handlade chips, film resten av kvällen nu och försöka somna tididgt!
Har redan sett Letters to Juliet idag och den är så grymt bra, för med sig glädjetårar i massor! puss

2011.09.09 - when life gives you a hundreds reasons to cry, show life you have a thousand reasons to smile!

hela klassen bestämde sig för att träffas i skolan 10:00 istället för att utnyttja sovmorgonen till 12:25! Poppade popcorn och kollade på film i one piece / mjukiskläder gjorde vi, riktigt mysigt! Slutade klockan 3 och då tog jag bussen in till Gävle med Emma och gick på stan - fick med mig en klänning och ett armband hem! Ätit tacos och kollat på film med mamma, nu ska jag slå på ytterligare en film och försöka sova. Valbo imon med mamma och pappa! pussgodnatt :)
sjal, tröja, jeans - gina tricot, skor - dinsko, skinnjacka - chicy

2011.09.08 - maybe if the timing had been different... maybe if you were different.

trots att jag sov över imorse och missade en lektion och hade två timmar hål när jag kom till skolan så har dagen varit riktigt bra ändå! hoppa ner i sängen nu och kolla på en film och försöka sova, sovmorgon imon till 12:25. p.s jag har världens bästa mamma och pappa.

2011.09.07 - always remember that, no matter hos useless you feel, you're someone's reason to smile


hade håltimme i 3 timmar efter kemilektionen idag så fick bli detta på bilden ovan och filmen UPP, haha!
kom hem från gävle vid 8, åt där och gick på stan med mathilda - fick med mig lite nya kläder och ett par nya skor hem. hoppa ner i sängen nu och kolla på idol eftersom att jag missade gårdagens avsnitt och sen sova - sovmorgon imon till halv 10!! puss

2011.09.07 - and just when i think i'm over you.... you text me.

klickade hem dessa för några minuter sen!
har kemilektion för övrigt och den slutar om 5 minuter. håltimme fram tills lunch efter det och en historialektion då sen slutar jag. Ska förmodligen åka in till Gävle med Mathilda då och gå på stan, kanske lämna tillbaka ett par skor som jag köpte i lördags och lämna in min väska som har gått sönder. jaaaa, fram till bruket nu och handla frukost! puss

2011.09.04 - fuuuuuuck..

så jäkla arg på allt just nu, usch drar täcket över huvet och sover istället.

2011.09.04 - i think that you are magic.

varit till valbo med mamma, pappa och emma och handlat idag, sen påvägen hem så övningskörde jag.. haha hur roligt som helst är det ju! hem och duschade, sen vid 9 så kom johanna hit, så åkte vi och handlade godis, chips och läsk och åkte hem till hennes storasysters lägenhet och kollade på 2 filmer. är hemma nu och ska kolla på en till film och försöka somna till den. pussgodnatt

2011.09.01 - you smile, I smile.

plockat fram kläder tills imorgon för att slippa springa runt som en idiot och känna att jag inte har några kläder att ha på mig. packa gympaväskan skulle jag kanske också ha gjort, men det får jag göra imorgon istället för nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna i tid imorgon så att jag inte kommer försent till skolan imorgon! jaa, godnatt! :)

2011.08.31 - Nothing in this world that's worth having, comes easy.

känns att hösten är på g nu och att jag börjar komma in i vardagen igen, vilket känns lite tråkigt med tanke på att dagarna ser precis likadana ut, men tack och lov för att helgerna finns iallafall! sängen + en film nu och försöka somna innan klockan blir allt för mycket! godnatt :)

RSS 2.0