the carrie diaries

the carrie diaries, jag håller på att kolla på den serien just nu och åå, den är så bra!! känns som om jag lever igen efter att ha dött efter sista avsnittet ur one tree hill... haha ne men på riktigt. hade riktigt höga förväntningar på the carrie diarie och fick reda på igår att det va en serie?! trodde att det skulle vara en film först, men som sagt, hade höga förväntningar och den levde upp till dom. 
något man borde se om man tycker om och har sett sex and the city. 
för övrigt, lugn lördag idag, har ätit påskmat med familjen och kollat på serier. vilket jag tänker fortsätta med resten av kvällen. 

inspiration / wanted


weekend

har varit en lugn helg, pga förkylning. vilken har varit skönt och välbehövligt
4 dagar kvar i skolan och sen är det påsklov
efterlängtat

Outfit

Systers tröja och jacka, mina vita jeans som jag fick hem igår! 

femtonde mars, tvåtusentretton

Den här veckan har varit både slapp och riktigt stressig, tog även fel på veckorna och fick panik över körkortet.. men förhoppningsvis så ligger jag i fas nu. 
Hade studiedag idag men åkte in med pappa till Sandviken/körskolan vid 8 och satte mig och pluggade. Vid 10 kom Frida med frukost sen satt vi och pluggade tills klockan blev 14:00, tänkte ta en glass på McDonalds men de blev mat istället..  tog 3 bussen hem och nu ska jag städa mitt rum, tror nästan att ja skriver det i varje inlägg.. Haha! 
Aja, ska göra det iallafall!

Sportlov / studentkryssning

Vilket sportlov det har varit, drog på studentkryssning i tisdags med tjejerna och dansade till 7 på morgonen, dagen efter var det efterfest på heartbreak. Hade hur roligt som helst och nu planerar vi på att boka med Hofors också! Tjoho!
 
i fredags blev det alkohol/heartbreak med Kajsa Olivia och Therese! Gjorde en vurpa ner för en trappa och blev lite för full - Max på hemvägen och sen när jag kom hem slocknade jag ganska fort! 

RSS 2.0