i love you

min fina mamma, världens bästa mamma
du och pappa gör mig till den lyckligaste dottern i världen
älskar er två mer än vad ord kan beskriva

instagram

tre bilder från instagram som jag tagit förra veckan 
försöker fortfarande att bli nyttig, och det går bättre
6 kilometer på längdskidor åkte vi på idrotten, en svansskota fattigare blev jag och ett skavsår rikare - men trots det, så var det skönt både före och efter, en välförtjänt träningsvärk kom dagen efter också!

what doesn't kill you, makes your drink stronger


i lördags blev det alkohol hemma hos emma inne i sandviken med henne, axel och några till
åkte in till gävle/heart break och dansade tills det var dax att åka hem -
natten slutade 04:00 i min extra sköna säng

the best is yet to come

bild från igår när jag kajsa och johanna gav oss ut på edsken för lite skridskor. 
dock gav jag upp efter en allt för kort tid.. fötterna sa ifrån och mamma fick komma och hämta mig - men sånt man får räkna med första gången man sätter på sig ett par griller på ett år kanske.

we all start like strangers

nya skor från nelly.se
längtar ihjäl mig till sommaren så jag får använda dom!

workout

måste börja träna, och det mina kära är inget nyårslöfte.. dom är ju till för att brytas eller vad säger man? 
har tänkt på det hur länge som helst nu men tar aldrig tag i det, är för lat helt enkelt.. suck! men fick ett par snygga träningsskor när jag fyllde år och det var det enda som hindrade mig från att inte träna, snodde syrrans skor hela tiden för dom jag hade innan fick jag ont av.. alltid är det något! 
 
har gjort en träningslista på spotify som går på repeat, är något taggad på att träna nu.. får se hur det ser ut imorgon;) haha neee, ska hålla i de här nu..!! 

all endings are also beginnings

Firade in det nya året med tjejerna, åt trerätters hemma hos kajsa och sen for vi vidare in mot gävle men gjorde ett snabbt stopp i sandviken hos emma och rasmus. 
Jag sara och olivia bestämde oss för att äta på Mcdonalds innan vi gick till heartbreak. Sen va vi kvar inne i gävle till  klockan va 02:00, då tog jag och jakob bussen hem till han och sov.
-
på söndagen, dagen innan nyår åkte jag mamma,pappa,emma,faster,per och min älskade kusin calle ner till stugan och grillade korv, hade snöbollskrig och calle smällde också smällare. 

RSS 2.0