2014.03.29 - there is always hope

 
1. Bild när jag var modell åt Axel i Onsdags.
2. Pannkakalunch med therese innan gym i torsdags. 
 
Förra fredagen när jag och Therese hälsade på Madelene så bjöd hon på pulled pork, och jag tyckte att det var riktigt gott så igår gjorde även jag det och bjöd mamma, pappa, emma och emir på. Efter maten spelade vi med andra ord och självklart så vann jag och mamma! 
 
 

2014.03.28 - loovemyhair

 
Älskar verkligen mitt hår när jag har det lockat precis som på bilden, att det ser lite slarvligt ut.
Men, jag får aldrig till det så, utan håret på bilden är resultatet efter en krogrunda på fredagen och bilden tagen på söndagen.. 
 

2014.03.28 - Leila's general store

 
Inne på Mood gallerian i Stockholm

2014.03.28 - cafe opera

 
2 bilder från förra veckan, utgång på cafe opera med Therese och Madelene. 

2014.03.20

 
Åkte ner till stugan imorse med pappa och hämtade lite saker som han ska ha med sig till Stockholm imorgon, eftersom att han håller på att renovera farmors kök. När vi kom hem gjorde jag en varsin omelett till oss och efter det började jag städa hela huset. Tar det lugnt i soffan nu och ska snart upp och bädda sängen.

2014.03.15 - stockholm

Åkte ner till Stockholm med pappa i tisdags morse och kom hem idag.
Pappa hjälpte farmor och farfar att rusta om deras kök och jag har umgåtts med Madelene och tagit det lugnt. Det är skönt att få komma bort lite, och redan nästa fredag åker jag ner dit igen.
Världens sötaste pappa när han var liten.
Fina tulpaner på hötorget i Stockholm.
Utsikt från farmors balkong, ett soligt stockholm.
Sista kvällen i Stockholm, gick ner till årsta centrum och åt på en grekisk resturang med världens bästa pappa. Efter det gick vi hem och kollade på let's dance.
Direkt när vi kom hem till hofors idag så åkte vi till mormor och morfar och firade morfar som fyller år den 18. 
 

2014.03.11 - new in

 
 
Min nya kofta, tröja och randiga matta, beställde skorna från nelly förra veckan och fick hem dom idag. Dom är ju så fina, längtar tills jag kan använda dom.
 
 

2014.03.07

 
bilder från förra veckan
köpte en ny fin kofta på gina tricot.
 
-
 
Lunchat med pappa idag och handlat mat i sandviken. Vi åkte hem efter det och jag hämtade träningskläder, satte mig i bilen igen för att åka till poleträningen, men blev ett stopp i valbo först. Fick med mig ännu en till kofta, en tröja och en ny matta. Solade med therese innan jag åkte hem och placerade mig i soffan med mamma och pappa. 
 

2014.03.06 - glossybox

 
Denna trillade ner i brevlådan idag.
 

2014.02.05 - cookies

Bakade chokladkakor idag och hade i aningen lite för mycket kakao, då passade det bra att ha vaniljglass till.
 
Var ner till stugan tidigare och grillade korv med pappa, sen åkte vi hem och gjorde mat till mamma kom hem. Träffade axel en sväng och sen fick det bli tvtittande resten av kvällen. Ligger i sängen nu och kollar på cougar town samtidigt som jag letar efter något att ha på mig till helgen, då ska vi fira madde som fyller 20. wiie
 
Alla mina tankar till min älskade mormor och morfar <3
 

2014.03.03 - be happy and smile

 
Var hem till jakobs föräldrar igår och åt, efter det åkte vi in till sandviken där madde, therese, emil och martin väntade på oss. Alkoholhaltiga drycker och sedan utgång i sandviken. 
Idag har det varit en lugn dag, och det tackar jag för. Låg i sängen allt för länge och kollade på film med mitt hjärta, mat på matkällan och sedan hem till hofors, god mat igen och tvmys med världens bästa mamma och pappa. Somnade på soffan och kan därför inte sova nuu, och jag måste kliva upp tidigt imorgon och packa, åker nämligen ner till stockholm med pappa på obestämd tid.
 

2014.03.02 - open back lace chiffon dress

 
Hade jag tagit studenten iår, hade jag helt klart haft denna fina klänning från nelly på mig. 
Skulle vilja beställa den och hade även gjort det om den hade funnits i svart.

RSS 2.0