2013.09.30 - glossybox

Började med glossybox idag, längtar tills mitt första paket kommer och är något spänd över vad som kommer att ligga i det. Får hoppas på att det är något braaa!
 

2013.09.29 - and suddenly, you made my day.

Dom två sista bilderna - köpta på Madame Nyberg i Valbo.
 
 
 
 
 
 

friday

 
Min älskade mamma hjälpte mig att göra en sänggavel för ungefär en månad sen. Börjar gilla mitt rum mer och mer, har blivit mycket hemtrevligare nu när jag har fått upp hyllor och foton på väggarna.
 
Har varit en seg dag idag, orkade inte kliva upp imorse så jag missade en förläsning (IGEN), men sover inge bra om nätterna och har svårt att somna på kvällarna. Så jag har sovit bort hela dagen istället..
Åkte och handlade kinamat med Therese och sen åkte vi hem till Axel och kollade på Idol. Är hemma nu och har precis hämtat Emma i fjällstugan, så nu tänker jag slå på en film och inta sängen.

Baktorsdag

 
Har varit ledig idag, så bestämde för att baka lite, det blev kanelbullar, snickerskaka och brunabröd.

outfit

 
 
 

yesterday

 
Var med Axel till hans skola igår och agerade modell.

Sjukstuga


Jag tror att promenaden på 1,7 mil tog lite på mig igår, halsen värker och hostan har blivit värre, så orken att kliva upp 05:30 imorse fanns inte, tog en sovmorgon till 11:00 istället och skippade föreläsningarna som jag hade. Måste istället plugga ikapp hemma nu och försöka förstå mig på matten på egen hand. Önska mig lycka till

new in




Fick med mig 4 nya tröjor hem i lördags när jag mamma och emma åkte till lite olika inredningsbutiker. 

good morning

 
Bild från min Instagram, saralarssn
Hade tandläkartid idag 07:20, och eftersom att jag mamma och pappa är lediga idag så kände jag för att göra i ordning en rejäl frukost. Äggröra, american pancakes, kaffe och allt annat som hör till.
 

måndags kväll/natt

22 minuter i solariet och en långpromenad med therese, nu sitter jag placerad i soffan med datorn i knät, har precis skickat in min första upplämningsuppgift i kemi och anmält mig till en poledance kurs med Hanna som tar start vecka 40 nu i höst.
 

bakdag - iblaursen

Idag har jag bakat snickerskakor och dumlekakor, så nu ska jag placera mig i soffan innan det är dags för att sova. 
 

septembermånad..

Septembermånad, strålande sol och VÄRME?!
Men ändå sitter jag inne och kollar igenom mina inköp som jag gjort tills jag flyttar hemifrån. Alla skålar, assieter, pajformer, ungsformer och vispskålar är rosa.. och jag vill ha det i vitt. Men helgens planer räddar min panik över det, mamma och jag ska nämligen göra en liten roadtrip till några inredningsbutiker runt om gävleborg/dalarna.
 
 

mondaylove

Jag gillar måndagar av den enkla anledningen att det kommer in nya kläder på de flesta hemsidorna då.. Speciellt nu under hösten och vintern, eftersom att kläderna är som snyggast då. Så denna söndag ska jag slänga bort på lite sömn, studerande och tvtittande innan jag placerar mig vid datorn och väntar på måndag. Godnatt

RSS 2.0