stockholm 20/7

lite bilder från då jag och madelene lånade fasters lägenhet förra fredagen 20/7 och sov där med madde, va ut och åt på kvällen och på lördags gick vi ner på stan och åt lunch, stan en sväng sen och efter det tog jag bussen hem.

weekend/party

bilder från förra helgen då de bjöds på fest och en massa skratt. riktigt roligt, vädret ska vi inte ens tala om hur det var. hoppas på bättre väder kommande helg, då förhoppningsvis jag och min fina madelene bussar ner till huvudstaden.

michael kors / daniel wellington

tre otroligt fiiina klockor jag satt på min önskelista - 140 dagar kvar
har för övrigt varit en lugn dag på jobbet, jobbade tills klockan slog 12:00 och då for jag emma och pappa in till gävle. hemma igen och har varit och solat, upp och duscha nu och sen skicka iväg några mejl till skolan så slipper jag ha världens ångest över att sommarlovet snart är slut och att skolan snart tar fart igen. 

LEXINGTON

setat och kollat på inredningsprylar, tallrikar osv enda sen jag slutade jobbet..
längtar som en tok tills den dagen då jag flyttar hemifrån och får inreda mitt egna hem. 
vet ju precis vad jag vill ha för märke på mina tallrikar, handdukar och påslakan, vad jag vill ha för säng, soffa, garderoben och allt de där. Vad jag ska ha för stil!!! 
142 dagar kvar tills mamma och pappa inte längre kan hålla mig kvar hemma längre.
lexington är ett märke som jag verkligen fastnat för, och förmodligen så kommer det att få smycka mitt badrum, kök och sovrum.. nej nu vill jag flytta.
sova snart så det bara är 141 dagar kvar tills jag blir arton hela år.. låt tiden gå fort nurå!
godnatt

peace and love

några få av dom hundra bilder som tog under peace and love veckan
saknar det mer och mer för varje gång jag tänker på hur roligt vi hade det - får hoppas på att det blir nästa år igen också! men så som det låter nu såå är det ganska så klart att vi åker :D

midsommar 2012

midsommar 2012

peaceandlove

peace and love.. ångrar inte ens lite att jag åkte dit. fy satan vad roligt jag/vi har haft det - trots den äckliga campingen, alla köer överallt och det dåliga vädret.
min kropp har mått bättre kan jag säga, men att må så här kasst i kroppen efter en sån otroligt bra vecka som jag haft.. så jag kan lova att det är de värt! 

RSS 2.0