Dockhusrenovering

24 SEPTEMBER - 2015 
Idag gjorde jag en träpanel på dockhuset som jag sedan mådde vitt. Taket har blivit svart och alla rum förutom badrummet är färdigt. 

Kitchen

22 SEPTEMBER - 2015
En till hylla har fått flytta hem till mig, den här gången i köket. 
Jag älskar hyllor, jag tycker att det löser tomma väggar på ett snyggt sätt. Funderar på att sätta upp två hyllor i vardagsrummet också, men till det svåra, att veta vad man ska ha på dom, har jag tillräckligt med fina detaljer att inreda med eller kommer det stökigt ut.. Det får helt enkelt vänta lite. 


-

19 SEPTEMBER - 2014
Tog en paus i storstädningen och gjorde omelett och blåbärssmoothie.

home sweet home

17 OKTOBER - 2015
 
Inatt sover jag hemma hos mina älskade föräldrar, det känns lite konstigt att vara tillbaka i mitt rum som inte ens ser ut som mitt rum längre, att min stora walk in closet är tom och att jag inte har mina saker här.
Jag kan sakna att bo hemma men samtidigt älskar jag min lägenhet, flera gånger har jag kännt att jag ångrat att jag flyttade så pass tidigt som jag ändå gjortde och vill dessa stunder bara flytta hem igen... Därför är det väldigt skönt att jag har mamma och pappa bara någon minut bort dom gångerna jag känner så.

torsdag

15 SEPTEMBER - 2015
 Dagens lunch, omelett med salami i och smoothie.
För första gången på länge har jag sovit hela natten utan att vakna av törst eller sötsug, huvudvärken börjar försvinna och jag är inte lika trött längre. 

Onsdag

14 OKTOBER - 2015
Har varit utan läsk och godis sen i lördags, har världens huvudvärk och är trött hela tiden.. 😓 förhoppningsvis är sötsuget borta snart!! 

Saturday

10 SEPTEMBER - 2015
Äntligen tillbaka i sängen igen och ladda om för ett till förmiddagspass. 

RSS 2.0