music

http://open.spotify.com/user/sanikka/playlist/4oYywmkQDcCvVAzBiwkh0w
världens bästaaa låtar just nu! :D

-

-
If you had a friend you knew you never see again, what would you say? If you could do one last thing for someone you love, what would it be? Say it, do it, don't wait! Nothing last forever.
If you had a friend you knew you never see again, what would you say? If you could do one last thing for someone you love, what would it be? Say it, do it, don't wait! Nothing last forever.

one tree hill

Har precis kollat klart på dom två sista avsnitten ur One tree hill, och jag kan fortfarande inte förstå att det inte kommer komma ut ett enda nytt avsnitt av den serien och att jag har sett alla. Men med tanke på att det slutade bra så är lite blandade känslor om det där.. och att jag sitter och nästan sitter och skriver en kärleksförklaring till en serie är ju ganska så sjukt.. haha! Men mygod vilken serie det är, så ni som inte sett den nästan måste se den! 9 säsonger och 187 avsnitt låter mycket, men det kan jag lova eeer - det kommer vara så värt det när ni sett den!

@#!!&

irriterad och riktigt jävla arg.
hoppar ner i sängen och kollar på en film eller två.
godnatt

the boys who


påsklov/ bildbomb

fest x4
stockholm i 2 dagar och hälsade på faster+kusiner
bio och mat med madelene
myskväll med madelene
och massvis med slappdagar som slutat med att jag somnat sent på natten/morgonen och vänt på dygnet. men det är väl sånt som lov är till för, viiiiisst? :) längtar redan som en tok tills nästa lov, och tanken slår mig varje gång när jag tänker på att det är sommarlov då?!? 2an har gått så himla fort!! skönt :D

-


lördag

fick som tidigare nämt lov i torsdag - så otroligt skööönt och efterlängtat!
på kvällen bestämde vi oss tjejer för att sparka in lovet med lite alkohol och massvis med prat,
lite alkohol blev för mycket för min del så jag somnade ganska tidigt...
mådde inge vidare alls igår, så tog det bara lungt. Madde kom hem till mig lite senare på kvällen och då grillade vi, paltkoma efter maten så kollade på bigbrother och sen var vi ganska döda. så det fick bli godnatt då!
Idaaag, gick upp vid 4. ätit påskmat med familjen och nu ska jag städa rummet och sedan styra mig över till Klara för lite alkohol med tjejerna! pussssen

long time no see!

om man bortser från inlägget jag gjorde tidigare idag så var det ett tag sen jag skrev något här sist,
men med allt man använder sig av nu, twitter facebook instgram, och alla dessa namn så glömmer jag bort min lilla blogg helt enkelt. hehe!
Har hänt en hel del nu under mina veckor som jag inte skrivit något.
I fredags fick det bli tunnan med Kajsa, Hanna och Madelene.
På lördagsmorgonen lite halvt sega och härliga blev det brunch på Hansson med Kajsa och Madelene, och senare på kvällen åkte vi ner till M och gjorde mat och drack gott, då var Therese också med!
-
skolan då? jo den går som den går, så otroligt skoltrött just nu så det ska bli riktigt underbart med lov nu på fredag. Men innan jag går på lov så har jag ett prov som jag ska göra, imorgon i naturkunskap.. men dum som jag är så har jag inte läst något om det. Såå ska göra det nu så jag klara det där, en rest till fungerar inte för mig nu! Hoppa in i duschen nu först innan jag sätter igång med nk:n!

minoutfit.se

klicka här

RSS 2.0