2011.10.26 - pain is weakness leaving the body.


pain i min rygg, kan inte somna pga det så får bli lite smärtstillande och några avsnitt av gossip girl i hopp om att somna förr eller senare. gnight!

2011.10.12 - I don't know if i'm getting better or if i'm just used to the pain.

världens bästa hanna, tur jag har som har dig bäst!
mamma och pappa kom hem med en halloweendräkt + peruk till mig idag, synd bara att jag inte är 6 år - eller iaf inte har en kropp som en 6åring, så jag kunde ju inte ha den. eller fick på mig dräkten men den är lite kort.. haha så får se hur jag gör med den...
Krypa ner under täcket nu och kolla på några avsnitt av Gossip girl och sen sova.

2011.10.23 - Let things you cannot control just go..

jobb 11:00 - 18:00 idag med mathilda.
hem och åt tacos och inväntade madelene, mathilda och hanna för chips och dipp kväll - kollade också på filmenmy sister's keeper, helt sjukt vad den filmen är bra på så många olika sätt.
krypa ner under täcket nu och kolla på entourgae! sova på det också, godnatt!

2011.10.21 - out of control


1a november - globen med underbaraste kajsa! 9DAGARKVAR!!!
Har nog aldrig tyckt att Rihanna har varit så speciell, har bara gillat några av hennes låtar. Men efter att biljetterna var köpta så var det ju lika bra att ge henne en riktigt chans och nu är hon faktiskt en av mina favoriter!!

2011.10.20 - and one day i hope you look back at what we had, and regret every single thing you did to let it end.

har varit på jakt efter en halloween dräkt i både valbo/gävle toysrus/br/partyqueen, men hittade inte det jag letade efter så gav upp och åkte och handlade chips, dipp och lite andra nödvändiga matvaror med pappa istället. soffläge enda sen jag kom hem men tänker förflytta mig vidare mot sängen nu och kolla på blue mountain state - godnatt ! 

2011.10.18 - "love is always patient and kind, it is never jealous, love is never boastful or conceited , it is never rude or selfish, it does not take defense and is not resentful."

en helg senare och några bilder rikare - johanna och madelene, ni är förjäkla bra ni!
några avsnitt av entourage nu och sova lite. pussss

2011.10.13 - don't let anyone ever make you feel like you don't deserve what you want.

beställde denna jackan från junkyard.se i måndags och fick hem den idag, 2400:- gick den lös på med frakten inräknad. jättefin är den :)
några avsnitt av entourage nu och sen försöka sova! pussgodnatt :)

2011.10.10 - just because we don't talk doesn't mean I don't think about you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you.

Förra veckan.....
bytte från nv till sp, vilket innebär att jag har några ämnen som jag måste plugga ikapp för att komma i fas med resten av klassen.
åkte till rättvik i helgen med mamma, pappa och emma för att gå på marknaden där och sen på kvällen blev det lite festligheter med Kajsa, Hanna, Madde och Johanna. Så det har varit en riktigt bra vecka med andra ord! :)
Tre veckor kvar tills höstlovet och jag kan inte mer än att längta ihjäl mig efter det.. 9 dagar utan att behöva gå upp tidigt och efter det är det inte långt kvar tills jullovet vilket påminner mig om hur mycket jag längtar till julafton! haha :)
Hoppa ner i sängen nu och kollar på några avsnitt av entourage och sova lite! pussgodnattt

2011.10.04 - life is a climb, but the view is great!!

Fick med mig detta hem + lite smink, i fredags när jag var till gävle med frida.
Hoppa ner i sängen nu och kolla på entourage och försöka göra lite kemi samtidigt, men som alltid så kommer det nog sluta med att jag somnar istället.. hm får se hur det blir med den saken! pusssss :)

2011.10.04 - desperat houswives

Soffläge med desperat houswives på tvn!


2011.10.02 - don't ever forget how beautiful you are!

Kom fram en katt till mig, hanna och frida medans vi väntade på fridas buss, hur go och söt som helst var den!
Var in till Gävle med Frida i fredags efter skolan och gick på stan, fick med mig ett och annat hem. Var med Hanna sen och gjorde klart det sista till klassfesten som var igår. Men före den så var jag ner till torsåker och firade farmor med släkten från pappas sida. Har haft en riktigt rolig helg, och den avlutades med massa film och bakispizza idag, ska fortsätta kolla på lite serier nu och försöka somna till dom också - Entourage! Godnatttt!

2011.10.02 - excuse me, but i might drink a little more than i should tonight!

Lite bilder från klassfesten igår som för övrigt var hur rolig som helst.
Åkte hem vid 12, hämtade Emma med mamma nere i torsåker halv 1 - sen rakt ner i sängen och somnade. Idag mår jag som jag mår, men det var det värt! haha

RSS 2.0