träning / mys

har varit och tränat med kajsa och sara, 3 träningspass på aerostep körde vi, spinning core och bodystep. riktigt jobbigt, men så jäkla roligt. kom hem och då hade mamma och emma dukat upp tacolasange och alla dessa tillbehör, finns väl inget bättre än att komma hem från en träning och det står färdiglagad mat på bordet, vardagslyx! 
pappa har åkt bort med sina jobbarkompisar så därför körde jag, mamma och emma lite torsdagsmys därav tacolasangen eftersom att pappa inte är något big fan av den maträtten. kollat på lite olika tvprogam och slutade med serien revenge. hoppa i pyjamasen nu och somna till en film, sista skoldagen imorgon innan höstlov.. hihi! godnatt 

studenten / klänning

på bilden ser ni den klänning som jag vill bära på min student, men den finns ju inte i min storlek..såklart.. så jag får panik, men jag har mejlat hemsidan och frågat om dom kommer att få in denna i min storlek igen. får hoppas på det bästa. men visst är den snygg? en guldig klocka till det där och min studentmössa på, kan ju inte bli så mycket snyggare.

student / 2013

Idag hade vi utprovning för studentmössor i skolan och det är närmare bestämt 233 dagar kvar tills vi står på skolans soldäck och sjunger studentsången tills vi blir hesa. Längtar så himla mycket till den dagen, men fortfarande så tycker jag att det går lite för fort.. 
Har börjat leta studentklänning och har faktiskt redan nu bestämt vilken balklänning jag ska ha. klickade hem studentmössan tidigare idag också, hihi det börjar närma dig! 
en bild från i helgen, såg ut sådär tills vi kom till bussen.. tänk vad lite regn kan göra med en. haha!
 
sitter för övrigt och letar efter något att bära på halloween, vet inte riktigt vad jag ska vara med har några ideér som jag ska fundera vidare på. måste ju skynda på mig lite eftersom att det är redan nästa helg och ska jag beställa något så måste jag förmodligen göra det den här veckan. måste boka in syster någon dag för att åka in till gävle och kolla efter något också. de är ju så svåårt, finns så mycket att välja på och så mycket man vill vara.. varför är det bara halloween en gång om året? nog om det, ska hoppa ner i sängen nu och kolla på how i met your mother och sova, jaaa så godnatt!

lördag / utgång

hanna och madelene på bilden 
gårdagen var en av den sämsta och roligaste dagen i mitt liv
vaknade upp med världens nackspärr och grät i stort sett hela morgonen, tror aldrig att jag grinat så mycket pga smärta. tog ett varmt bad och då blev nacken bättre för stunden, men resten av lördagen va ett helvete rent ut sagt. fixade mig för fest och åkte hem till bella och firade henne, åt gott och hade det riktigt trevligt. efter några cider så bestämde sig min nacke för att bli bättre, så därför följde jag med in till gävle ändå och dansade loss på slick. kom hem vid tre och somnade brevid min fina! 
 
idag har det varit julstämning här hemma, jag bakade lussebullar och köpte hem pepparkakor, mandariner och julmust. så efterlängtat, finns nog inget godare än julmust eller pepparkakor och iskall mjölk. älskar julen och allt som hör till, men har för mig att jag skrivit om det i ett tidigare inlägg så ska inte tjata om det.. istället ska jag sova, är hur trött som helst och har riktigt ont i ryggen eftersom att jag går lite konstig pga att jag har nackspärr. krångelkrångel.. hoppas det har gått över imorgon! godnat 

onsdag / klassfotot

testar kläder inför helgen eller rättare sagt lördagen, även denna lördag blir det alkohol eftersom att jag är hembjuden till bella då hon fyller 18 hela år på fredag. 
 
egentligen borde jag sätta mig och skriva klart min analys om midsommarkrisen istället, har ju redan gjort halva så då kan jag ju lika gärna fortsätta.. har närmare bestämt en timme och 29 minuter på mig innan den ska vara inlämnad och klar. JAG SKA FIXA DET, så klickar ner alla hemsidor med en massa fina kläder på och skriver klart den, sen får det bli en film eller två och försöka somna i tid - sovmorgon imon IGEN! 
 
klassfotot kom idag också
har nog inte riktigt förstått att det här var mitt sista skolfoto någonsinn, äldst i skolkatalogen också för den delen. vart tog alla åren vägen? 

new year / dress

är det för tidigt att beställa en nyårsklänning nu? föll för den här direkt!

Nelly trend / forget about your boyfriend

beställde hem dessa snyggingar från nelly förra veckan och fick hem dom idag
 
älskar klackskor och har ett xantal, men det tråkiga är att jag nog egentligen inte är en klackskotjej.. tycker det är bland det finaste som man kan bära och det gör oftast en outfit så mycket snyggare. men med tanke på att jag inte är så bra på att gå i klackskor så bär jag sällan de. tyvärr! 
 
har varit på spinning nu på kvällskvisten med kajsa och det höll på i 45 minuter, riktigt jobbigt med så jäkla roligt, men det bästa med att träna är ju att man känner sig hur duktig som helst efteråt och det känns så bra! så spinning är något ni borde testa! träffade moa en stund efter det, nu ligger jag nerbäddad i sängen nyduschad och kollar på the big bang theory. men måste försöka sova, upp vanlig tid imon alltså 07:30 trots min sovmorgon till 09:35 för att göra klart en uppgift som ska lämnas in imorgon. japp, så får det bli! godnatt 

helg / lördag

lördagens frukost
therese, malin, kimberly och emma på bilden som är tagen i Gävle
var bjuden på inflyttnings/födelsedagsfest hos emma i lördags i Sandviken, vi va hemma hos henne ett tag innan vi for vidare till gävle och jag gjorde krogdebut, he he.. Men det var iaf riktigt roligt! :D

melba / chicy

millitärväst från melba och skinnjacka från chicy
 
har suttit och läst lite i min egna blogg, haha
men det jag ville komma fram till var att jag läste ''endast 7 veckor kvar till nästa lov'' och imorgon är det 2 veckor kvar, TVÅ!! tiden går så otroligt fort, för fort nästan.. 

Billi bi / Majorca

stövlar från billi bi 
mamma har ett par liknande par, men dom heter crazy horse och jag älskar dom, så otroligt snygga men dom är tyvärr lite för stora för mig. fast det hindrar inte mig från att låna dom, bar faktiskt dom igår när jag var ner till ishallen och kollade på match. 
-
längtar för övrigt till julen eller framför allt vintern och snön, tills julgranen är uppe och man känner doften av värmeljus, glögg och nybakat så som lussebullar, knäck, pepparkakor och allt det som tillhör decembermånad, för att inte tala om att julkalendern börjar och att jag blir arton hela år. ja december har sina fördelar måste jag säga. 
 
har föresten inte sagt att mina jeffrey campbell har anlänt, för närmare bestämt två månader sen och min millitärväst kom för två veckor sen, gjorde också ett inlägg om att jag beställde en guldig tröja från melba men fick ett mejl om att den var slut.. en riktig besvikelse var de, för den va ju så otroligt fiin! 
mycket mer än så hade jag inte att berätta, inte just nu iallafall. 
 

Bruka Design / Ib. Laursen

bild från min egna instagram / saralarssn
-
har börjat lite smått med att köpa tallrikar m.m tills den dagen då jag flyttar hemifrån. 
tallrikarna kommer från märket Bruka design, ungsformen, kannan och skålarna kommer från Ib Laursen. 
så roligt att handla till man flyttar hemifrån, längtar lite mer varje gång jag köper något nytt. 
Men det är ju ett tag kvar, förhoppningsvis mindre än ett år. 
Ska byta om till träningskläder nu, ut och gå med therese 1900. 

Gynning / Ralph Lauren

Carolina Gynning på bilden i en jacka från aninebing.com
Väst från Ralph Lauren
 

RSS 2.0