In a beautiful place


In a world of my own

första bilden är tagen i torsdags när vi hade friluftsdag i hoforsbacken. Fick en smäll när jag och bea åkte i en skogsbacke, körde in i en gren som slog till i ansiktet.. 
Andra bilden är från igår, hade myskväll med Therese och Madde! Kollade på gladiatorerna, farmen och film. 

klassfest

i helgen hade vi klassfest - vi lekte lekar, åt mat och drack lite för mycket alkohol
vid 2 följde jag med bea in till sandviken och åt på mcdonalds, sen hem och sov med killen min. 

daydreaming

jag vill flytta - till stockholm - till en stooor lägenhet med högt i tak och gammalt trägolv.

sunday breakfast

Mitt försök till att bli nyttig håller i än. bra va?

träningsvärk / myskväll

Min träningsvärk, har så ont i hela kroppen.. går som om jag vore 60 år äldre och att sätta eller lägga sig ner är inte så enkelt, så det tar lite extra tid. Men som jag skrev igår, det känns att jag gjort något bra iallafall.
Tanken är att jag och Therese ska bege oss ner mot gymmet imorgon klockan 12:00, men får se hur kroppen mår då och om jag kanske ska ta en vilodag. 
 
 
Bild från förra helgen
Men blev samma idag, frukt doppat i smält choklad gjorde jag i ordning till mig och mamma. Gladiatorerna och farmen till de och nu sitter jag nere i mitt rum och kollar på filmenroad trip som visas på 5an.

workout

Gymmat både igår och idag, med hanna och therese. Så förväntar mig världens träningsvärk i ben/rumpa imorgon! kan ju inte mer än att älska känslan av att ha träningsvärk, då känner man ju att man gjort något bra. Sen om man går lite konstigt pga det, är ju en annan femma!

gina tricot

älskar min systers stil, hon som visade mig dessa två plagg som är från ginatricot.
vill också ha dom nu.. buhu! själv har hon köpt jackan redan, är något avis och känner jag oss två rätt så kommer jag tjata sönder om att få låna den och hon kommer bli sur men ge med sig efter tag. 
så bra att vi har lika storlekar på det mesta!

student / bal 2013

Tiden går så fort, är inte alls långt kvar nu tills balen och studenten är kommen. Självklart har jag redan nu börjat oroa mig för min studentklänning, kommer hinna ändra mig 1000 gånger innan jag bestämt mig för vilken jag vill ha och det kommer ju förmodligen hinna komma en massa studentklänningar snart också, på nelly t.ex. Det är så svårt, ännu svårare är det när man bara får ett tillfälle på sig att hitta den perfekta studentklänningen. Balklänningen har jag hittat, tror jag.. så det är lite lugnande. Men som sagt, studentklänningen.. vilken av alla dom jag tittat på ska jag ha?! 

birthdaygift

När jag fyllde 18, så fick jag denna snygga väska av mina fina vänner. Världens bästa människor, det är ni! tacktack bästa ni! :D

if you never try, you'll never know

 
Ligger i sängen och kollar på ullared,
Var in till körskolan idag och tänkte sätta mig och plugga, men när jag kom dit så hade dom stängt 10 minuter innan jag kom dit. gick och kollade på lindex och kappahl då medans jag väntade på att mamma och pappa skulle komma och hämta mig, så fick med mig två tröjor hem.
sen åkte vi till torsåkers kyrkogård och tände ett ljus vid gammelfarmor och gammelfarfars grav, gammelfarfar fyller 100 år idag. 
 
För övrigt, vet inte alls vad som händer med mig just nu.. är hängig, orkar ingenting - vill bara ligga i sängen och blunda för dagen, har gråten i halsen hela tiden också. men jag vet verkligen inte varför jag känner såhär nu.. 

RSS 2.0