2013.12.21 - odd molly / svea

Dessa två plagg står högt upp på min önskelista brevid en silvrig spegel. 
Koftan från odd molly/ zoovillage och jackan från svea/ junkyard
 

2013.12.20 - love poledance

Bild från min instagram - saralarssn
Hade poleträning även idag, eftersom att det är en veckas uppehåll mellan jul och nyår, sen kör det på som vanligt igen varje torsdag. Lagade kycklig och fixade ihop en sallad när jag kom hem från träningen som åts framför tvn med min fina mamma och storasyster, och pappa hade den lyxen som fick åka iväg på julbord. 
Cougar town är påslagen på tvn och jag ska försöka sova och för en gång skull komma upp i tid imorgon, godnatt!

2013.12.18 - poledance

Bild från dagens poleträning.
Det är så himla roligt att träna när man ser att det ger resultat och min självkänsla har ökat lite tack vare det. 
 

2013.12.17 - take my hand.

Dagen har inte bestått av mycket måsten, en promenad med axel på cirka 6km är vad jag har ''hunnit'' med att göra idag.
Imorgon ska jag ställa klockan tidigt, ska försöka mig på att färga mitt hår och vid 17:00 har jag poleträning i Gävle. Sängen lockar och cougar town är på tvn, godnatt!
-
someone who really loves you sees what a mess you can be, how moody you can get, how hard you are to handle, but still wants you in their life.

2013.12.14 - love

Ni är dom två finaste och viktigaste personerna i mitt liv, är så otroligt tacksam för allt ni gör för mig dagligen, att ni får mig att känna mig trygg, älskad och viktig. Mina fina älskade föräldrar!! 
 

2013.12.13 - have a nice weekend

Har försökt fått in lite blommor och grönt i mitt rum, och försökt fått in lite mer julkänsla på samma gång. Det är lite lättare nu när jag har rum med ett större fönster som ger blommorna det ljus dom faktiskt behöver för att överleva! Tomten på bilden fick jag när jag fyllde år av min mormor och morfar. 
 
 
 
 

2013.12.12 - poledance

Idag var det tredje passet på nivå 2 i poledancekursen som jag går. 
Det är riktigt jobbigt men så otroligt roligt och det är så jag vill att träning ska vara för mig, och att man har en tid att passa eftersom att jag har ganska dåligt självdiciplin, så tar mig aldrig ner till gymmet och tränar t.ex...
Efter jul så ska jag även få med mig mamma att börja träna med mig, men här i Hofors på Aero Step.
 

2013.12.12 - i love my home

Har under dom två senaste dagarna bytt sovrum från källaren till övervåningen. 
Gårdagen bestod av mycket spring upp och ner för trapporna med mycket tunga saker, som resulterade i träningsvärk i benen idag. 
Väggen på bilden är den enda delen i mitt rum som är klar just nu, har även önskat mig en ny spegel i julklapp som jag har tänkt ska få smycka samma vrå.
-
Var på bio tidigare idag med Bea, hobbit 2. Ingen film jag skulle se annars tror jag, men mamma och pappa var inne i gävle och åt och emma var på träning. Så jag gav filmen en chans ändå, och den var helt okej. Ingen film som jag skulle kunna se om och om igen, men ja den var som sagt helt okej. Nu tänkte jag fortsätta jakten på en nyårsklänning innan jag ska sova, godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013.12.07 - my birthday

Igår (6 december), var det min tur att fylla 19 år.
Har blivit firad av släkten,mamma, pappa och Emma. 
Precis som alla andra år så har jag fått jättefina presenter och grattis sms, fick också mitt första blombud som var från Madelene och Emil.. så fina blommor och så himla snällt, ler fortfarande när jag tänker på det. Är så otroligt tacksam över alla som kom och firade mig, skrev grattis och över presenterna jag fick.
 

2013.12.04 - glossybox

Fick hem min glossybox i måndags. I den låg ett torrschampoo, en mascara, en svart ögonskugga, en ansiktmask och någon kräm till ansiktet? Ne, vet inte riktigt vad den vita tuben är för något.. Även om allt inte är något man kanske ha viljat ha tidigare eller kännt att man behövt, så är det roligt att testa lite nytt och kanske hitta någon ny favoritprodukt, jag tycker också att det är bra saker man får också.
 

2013.12.03 - study hard to achieve your goal

Allt klarnade till för mig på bussen hem från Gävle idag. 
Jag vet ganska säkert vad jag vill jobba med när jag kommer till den tiden i mitt liv då jag ska börja jobba. En nackdel, jag vill bli en alltiallo och det finns inget jobb som behöver allt detta i en och samma person.. Vad jag vet, vad jag vet...
Vill jobba med utseende, låter väldigt ytligt.. men med det menar jag att jag vill bli frisör, make up artist, personlig tränare, stylist, jobba med inredning osv, listan kan göras lång. Måste komma på en lösning om det där, kanske lära mig allt detta bara för att kunna det och sedan kanske jobba med något helt annat? 
Jag tar tillbaka att jag vet ganska säkert vad jag vill jobba med och säger istället, jag vet ganska säkert vad jag vill lära mig och kunna göra på egen hand.

RSS 2.0