-

29 SEPTEMBER - 2015
Ledig och kanonväder. 

zelected by houze

21 SEPTEMBER - 2015 
Nya kuddfodral till soffan från zelected by houze, finns så mycket fint där nu.. 

Dockhusrenovering

19 SEPTEMBER - 2015
Sovrummet och vardagsrummet har fått nya golv och tapeter, gjorde en trävägg som fondvägg i sovrummet, som ska få en till omgång vit färg.







Dockhusrenovering

16 SEPTEMBER - 2015 
Idag fick hallen nya tapeter och nytt golv, tapeten är vanligt presentpapper och golvet är gjort av glasspinnar som jag har köpt på panduro. 



Tisdag

15 SEPTEMBER - 2015 
Bowling och mat med jobbet för att tacka av två fina kollegor. 





Renovering av dockhus

15 SEPTEMBER - 2015
Hämtade mitt dockhus hemma hos mamma och pappa i förrgår och nu har jag börjat renovera det. Är helt såld på det här nu, nya idéer kommer upp hela tiden.. 



Studio Excellent

10 SEPTEMBER - 2015
Förra veckan var jag och fick håret fixat på studio excellent, tror inte ens att jag behöver skriva hur otroligt nöjd jag är... Något som chockade mig när jag såg före och efterbilden var hur hemskt mitt hår faktiskt har sett ut, nog för att jag visste att färgen var hemsk men jag trodde verkligen inte att den var sådär hemsk.. 
 

tisdag

8 SEPTEMBER - 2015 

Gårdagen bestod endast av städning, städat ur alla tre garderober jag har och lite andra gömmor.. Så idag har jag tagit det lugnt, var och åt lunch med Madelene på bergsmannen och efter det blev det en tur till Valbo med Emma. 


adventsljusstakar

6 SEPTEMBER - 2015 

I fredags fick jag hem dessa superfina adventsljusstakar från grantrum, så jag välkomnar december månad med öppna armar för nu känner jag mig ganska redo inför advent.. 


RSS 2.0