because it is so much easier to run...


Jag ser ingen anledning till att sitta och skriva en hel uppsats om att jag mår dåligt och jag vill inte sitta och låtsas som att jag mår bra, för det gör jag inte - jag mår varken bättre eller sämre än vad jag gjorde igår. Det finns ingen tanke om att det värsta kommer inträffa en själv, den tanken finns inte ens när det väl händer - allt känns som en jävla dröm och jag kan inte vakna upp från den! Slår på en film och försöker sova, får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon! godnatt

I hate you more than ________.


Jag är trött på att må dåligt, trött på att nya saker kommer upp jämt och att inget av det som kommer upp är något bra. Hoppar in i duschen, sen får det bli One tree hill och sova. Godnatt!

What do you do when you know something's bad for you but you still can't let go..?


Tittar på time out nu eftersom att filmen har tagit slut. Godnatt!!


Don't look back in anger.


Shorts från bikbok, tunika från monki och kavaj från bikbok.
Fick gå tidigare idag från skolan för att jag skulle till tandläkarn som jag skrev tidigare, mötte upp Moa så följde hon med mig sen fikade vi på Hanssons. Efter det gick vi till hoforshallen och solade. Åkte hem sen och duschade, sen somnade jag och vaknade nyss... Så blir nog inte det lättaste att  kunna somna om nu igen, slår på en film efter att jag packat skolväskan och valt kläder tills imorgon. Godnatt!

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there whit you.


Var till hoforshallen idag med Moa efter skolan och solade. Kom hem för ett tag sen och ska slå på en film nu och försöka somna in till den, men först ska jag borsta gaddarna extra noga idag eftersom att jag ska till FTV imorgon och ha en gägga i munnen som man får kväljningar av.. Men det får det vara värt eftersom att det är den sista saken som ska fixas innan jag tar ut tandställningen!! Wihoooo, dock kommer väl jag inte få någon tid förns nästa år med min vanliga otur. Aaaaja, pussgodnatt!

ps. Jag bet sönder två tänder idag, när jag skulle säga något så bet jag ihop hur hårt som helst... Så nu ilar det i en tand när jag äter och dricker.. ;/


-

Jag är och förblir skytt även om ny forskning påstår att jag är något annat. Jag tänker inte lyssna på sådant trams med andra ord!!!!!


I love you more than ________.

Ganska ovärt att gå till skolan och ha en lektion direkt på morgonen och sen en efter lunch, för att fördriva tiden så åt jag frukost på Hansson med Rebecca, Fellan, Axel, Emma, Frida och Matilda. Mamma och pappa har åkt till Stockholm, så jag är hemma själv med Moa och Emma. Har gjort mat och nu ska vi titta på en film eller dra ut.

Kycklingfilé, klyftpotatis, bea, sallad och bbq-sås fick det bli till kvällsmat. Glömde bort att stekpannan stog på plattan, så när jag kom på det hällde jag på smör och då började det brinna i den.. Haha!!! Så sprang ut och slängde den i snön?!! Haha, aja nu ska jag hitta på något med Moa! Pussss


I don’t understand why every time I see a picture of you, my heart stops and you take my breath away. Each time. I’m not supposed to feel this way about you anymore, I’m not.


Slutar om 1.5 timme, har samhäll nu tills 20 över sen kemi. SKÖNT!

Wednesday 00:28

Att ha en lektion på morgonen och sen 3 håltimmar direkt efter känns lite ovärt.. Menmen, har matte direkt på morgonen och den får jag inte missa så det är väl bara att gilla läget! hah
På fredag åker mamma och pappa till stockholm och kommer hem på lördag kväll, har inte bestämt mig om jag ska följa med än... Kan ju vara skönt att komma bort ett tag även fast att det bara gäller ett dygn. Men skönt att vara hemma själv och kunna göra vad man vill och strunta i att göra det man borde göra men inte vill.
Ska kolla på en film nu och somna till den.. godnatt!

-


Slutar om 10 minuter, då kommer mamma och hämtar mig! +min dator är ÄNTLIGEN klar från reparationen!!!!! Hem och äta, sen drar jag till backen med Agnes. PUSS


This is where the story ends .. or has it just begun?


Hur fina är inte dom här plaggen? Vill beställa det här, och får se om jag lyckas fixa en inloggning som jag försökt med 1000 gånger. Aja, baddräkten tänker jag inte använda som en baddräkt, utan som ett linne så har man jeansshorts eller svarta shorts över.

Den här klänningen kommer från nelly, och jag är så kär i den! Sötaste jag sett!!!


You deserve to be with somebody who makes you happy, somebody who won't complicate your life, somebody who won't hurt you.

Idrotten idag var hur jobbig som helst och jag är helt säker på att jag kommer ha träningsvärk imorgon när jag vaknar... Men det var också roligt, så spelade vi fotboll i början av lektionen och det känns verkligen i hjärtat hur mycket jag saknar det så fort jag ser en fotboll! Duschade när jag kom hem, och sen har jag inte gjort så mycket mer än att plocka upp kläder från golvet och sovit. Somnade runt 8 och vaknade nyss, ska slå på en film nu och fortsätta sova.

Att jag mår som jag mår, har jag kanske bara mig själv att skylla på. Att mitt 2011 fick en dålig början, har jag nog också bara mig själv att skylla på...

But it's just dreams, right?


Jag drömmer stort, ett jobb inom mode och tjäna miljoner. Jag vill bo i antingen New York eller Stockholm, jag drömmer om att ha ett hus utomlands. Nu pratar jag mest om framtidsdrömmar/planer. Men haha, jag drömmer om det här. Vilket jag tycker är LITE pinsamt om jag ska vara helt ärligt.
och vem drömmer inte om att få presentera dom här killarna för sin pojkvän?! I KNOW I DO!!!


På tal om James Lafferty, om 3.5 timme är det One tree hill och jag dööör av längtan... Städar rummet, pluggar matte och duschar för att fördriva tiden...! heej

look of the day.



Mina militärgröna byxor och ett svart linne med knappar på och ett flätat skärp på det..

i loved you first.....

om 18 timmar är det One tree hill på 5an, avsnitt 2 ur säsong 8! Så då vet ni var ni hittar mig, sen är det ju seriestart för solsidan imorgon också! Förutom att titta på tv, så ska jag även läsa lite ur engelskaboken och plugga lite matte imorgon. Sen tror och hoppas jag att jag ska till skidbacken imorgon med Agnes. Idag har jag inte gjort mer än att spela sims, snackat med pappa om att söka bostad i Stockholm och kollat på tv med mamma. En helt ok lördag, ska hoppa ner i sängen nu och slå på en film och somna till den, ställer klockan på 8:30 ifallatt det blir backen.. puss!


It's always at 3 a.m. when I start missing you most.

Gjorde lite matte och engelska när jag kom hem från skolan, sen åkte jag och Lynn till Hoforsbacken - första gången jag åkte skidor iår, och mitt hjärta slog i 190 för jag var så nervörs?!?! Haha..! Ska försöka sova nu snart, men först titta på en film! Världens bästa syster sover uppe med mig i mitt rum inatt, så skönt att ha någon sova brevid sig ibland, och ibland är idag! Pussgodnatt!

p.s. Tacos, ååh vad jag älskar den rätten och fytusan vad suger jag blev på det....


let it go...

Började skolan idag, lämnade också in min skoldator som har gått sönder och det visade sig att det inte bara var min som hade gått sönder under lovet utan 3 andra nv:ares datorer hade också gått sönder.. haha! Så det är lite tråkigt att inte ha någon dator i skolan och ännu tråkigare är det att två av mina viktigaste arbeten var på den.. så nu måste jag göra om dom, suck..! Ska slå på en film nu och försöka sova, får verkligen inte sova över imorgon.. så GODNATT! puss


How do you get over someone..


Sommaren 2009, mitt första dopp med Rebecca!
Och sjukt vad jag saknar sommaren nu, att åka och bada med kvinnorna mina eller att bara sitta ute i någon park, att kunna sova med balkongdörren öppen eller tälta. Vad kan man inte sakna med sommaren?! Dessutom har vi massa planer till i sommar som får mig att längta ännu mer... hua!
Ska plugga matte och läsa en massvis ur engelskaboken, att skolan börjar på onsdag är både jobbigt och roligt - jobbigt att jag måste jobba ikapp allt där, eftersom att min skoldator har gått sönder men roligt att träffa klassen igen. Aja, måste väl börja jobba nu innan det blir allt för sent. PUSS

nobody could ever replace you.

Var in till Gävle med Emma och mamma idag, fick ett par nya skidor så köpte jag en jacka av Emelie som är hur snygg som helst. Köpte nya skidglasögon förra veckan också, så jäklar vad jag ska åka i backen nu! ;)


sitting next to you doing absolutley nothing, means absolutley everything to me.


Som planerat tittade jag på OTH idag, första avsnittet av säsong 8 som också rycktas vara den sista säsongen?! Iaf så, med tanke på slutet i 7an, så började det bra men i slutet av avsnittet, vad händer?! 1 vecka kvar tills nästa avsnitt är och jag lider av smärta när jag tänker på det... haha längtar som in i norden... hua! Efter det så gick jag ut på en promenad med Lynn runt halva Hofors. Kom hem strax efter 12 och har setat vid datorn sen dess, ska hoppa ner i sängen nu försktigt med datorn och slå på en film. Rör jag datorn för hastigt så stängs den av och det beror antagligen på att laddaren har blivit glapp för hundraelfte gången. Aja, godnatt och jag lider med er som ska upp tidigt för att gå till skolan imorgon! pusspuss

can't live with you/can't live without you

Gårdagen gick som den gick, bortser man från vissa delar så var det en lyckad kväll! Kom hem vid 06:00 imorse och sov till 14:30 ungefär, gick till depå med Jasmin och åt pizza.. hua haha! Hem en snabbis och sen ner till Farmor och Farfar, har tittat på film med mamma och ska springa ner och hämta min B&J! Lägger in bilder från gårdagen senare, puss!

-

hatar att känna känslan av inte duga till.. hatar att känna att jag aldrig kommer duga..

i want you, i need you, i choose you -- over any other boy in the world, i'd choose you over & over again

Har varit nere i sågen och kollat hur det blev i lägenheten som Farmor och Farfar har köpt som sommarställe, riktigt mysigt var det. Åt även hos Faster och spelade något dansspel med Calle,Clara,Oskar,Kajsa-lisa,Kalle och Ebba. Fick även en julklapp av Farmor, 500:-. Ska hoppa ner i sängen nu och kolla på en film eller OTH och försöka sova. Upp tidigt imorgon och åka in till Gävle för att köpa nya skidkläder. så Godnatt!

2011 - A new year, a new beginning, a fresh start and change.




Julmarknad i Furuvik

Julpyssel hemma hos Farmor och Farfar i Torsåker

Mitt ''fina'' pepparkakshus som jag la ner 3 timmar på.

Jag och Emma på julafton innan vi skulle åka ner till Torsåker.




Julaftafton hemma hos oss













Stockholm

Nyår 


Life is a mystery, everyone must stand alone. I hear you call my name and it feels like home.


Är med Jasmin i hennes kusinlägenhet och är hundvakt eftersom att hon jobbar. Varit ute en stund, köpte med oss pizza och bullar. Så nu ska vi slå på en film och ta det lugnt, hem sen och fixa sig för party!  

2010

Sammanfattning av 2010

Stockholm med 9an

Världens finaste syster på Rasmus bal

Party all the time, men världens goaste flickor Anna och Lynn

Åkte till Riga med Mamma och Pappa. LOVE

Slutade 9an.

En vanlig sommardag med Moa på bryggan vid hammardammen med pizza, <3

Var med dessa flickor nästan hela sommarlovet, sov i min stuga, åkte moppe och massa bus.

Moa och jag på Haga

Skolavslutningen i 9an

Åkte till Stockholm lite då och då

Sista april hos Agnes

Dagen före midsommar

Började i en ny skola och hamnade i världens underbaraste klass

Lynn gjorde illa sig...

Busdag med klassen, saltkaret blev kraschat.

dampdagar med jasmin

Luciatåget i skolan, jag och Sara var världens snyggaste tomtar som skrattade istället för att sjunga

Julafton



Nyår med Amanda, Jasmin, Josefin och Agnes.

I will be seeing you soon & it will be better than anything else.

115 tonårsfrågor.
- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - yes
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jag tror att det är olika från person till person
hur många har du varit kär i? -  med tanke på att jag har svårt för att bli kär så ingen tror jag..
är du kär just nu? - jag vet inte

- Tio frågor om dig själv
namn? - sara larsson
när fyller du år? - 6 december, hua
några piercingar? - öronen+naveln
vad har du på dig just nu? - svarta jeans, vitt linne och svarta nylonstrumpor och underkläder såklart.
vilken årstid är bäst? - just nu, sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - man vaknar upp och tror att det är skola, så tänker man till och förstår att det är helg så man kan sova vidare. hur skönt är inte det!
vad tycker du mest om hos dig själv? - min musiksmak som jag själv tycker är grym.. haha
vad är du bra på? - oj, det vet jag faktiskt inte..
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - ibland kan det vara hur skönt som helst att sova själv, men jag sover nog bäst tillsammans med någon.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - jasmin skulle jag tro
vem är den roligaste av dina vänner? - det måste ju vara amanda
vem är mest partyprisse? - helt klart anna
vem är den du helst har filmkväll med? - för att en filmkväll ska bli riktigt grym så ska jag ha med alla min vänner
vem av dina vänner är mest "evil"? - hm, jag har ingen aning.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - alla i min familj står mig nära.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - yes
vem är farligast i din familj? - pappa, med tanke på att han röker...
vem ser roligast ut i din familj? - ser roligast ut? ehm jag vet faktiskt inte
vem är coolast? - pappa
har ni något husdjur? - nej.. :(
vem har du mest gemensamt med? - emma
vem står för underhållningen? - emma där med.
vem sover du oftast med? - emma igen
roligaste kvällen med familjemedlem? - mamma och jag bakade, sen blev det film med henne och pappa.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - först kollade jag på film och sen lagade jag mat med mamma, efter det gick jag och mötte Agnes som jag också är med just nu.
har du varit glad idag? - jaa
har du varit ledsen idag? - nej det har jag inte
har du gjort något bra idag? - hm.. att äta är väl bra? eller?
vad ska du göra nu? - kolla på en film med Agnes och tjocka godis.
har du gjort något dåligt idag? - nej jag tror inte det.
vad har du ätit idag? - ojojoj, massa saker. Godis, chips, tacos och pizzabröd. oops, där sprack mitt nyårslöfte..
har du duschat idag? - yesbox
är du trött nu? - ja..
vad händer imon? - har inga planer för morgondagen så jag vet faktiskt inte.
går du i skolan? - ja, dom dagar vi inte är ledig så gör jag det.  
har du varit i skolan idag? - nejnej

- ANNAT
Hur mår du just nu? - bättre än bra.
Har du piercat dig? - yes
Är du hungrig nu? - noep
Vad är klockan nu just nu? - 23:34
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, facebook

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? -  agnes
Vem ringde du senast? - jasmin
Vem sms:a till dig senast? - jasmin
Vem sms:a du till senast? - jasmin

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - när jag kom hem från parma
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - när jag kom hem från parma

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - njae, jag vet inte
Har du sminkat dig idag? - noep

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - neej
Vilket är ditt favoritband? - hm.. jag vet inte
Vad gillar du för musik? - oj, jag lyssnar på det mesta

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - japp
Har du fler än 3 jeans? - yes
Har du fler än 5 tröjor? - ja

KÄRLEK
Är du kär just nu? - vet inte
du ett förhållande? - nej
är du romantisk? - haha, det vet jag faktiskt inte. hoppas
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jaa det har jag
Vad hette din första riktiga flickvän/pojkvän? - anton
Hur länge höll det? - en månad
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - vet inte faktiskt
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha nej
Vem sov du senast bredvid? -  jasmin, men snart blir det agnes.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - häääämlis
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?- noep
När fick du din första kyss? - 6an skulle jag tro.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - mamma 20 pappa 27. 1992 eller 1991 tror jag.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - kanskerå
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, det skulle jag inte.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - båda
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - oj, olika.

I don't know why I always do this. There must be a genetic quirk in my brain or something, because I genuinely can't help myself. He is beautiful. He is smart. He is gentle and sweet and sexy as close to perfection as I can stand.


Tryck på bilden för att följa mig på bloglovin.
Ska kolla på en film nu med Agnes och jag kan inte säga att min nyårslöfte fungerar så bra, har en godisskål fullproppad med godis i.. så eftersom att det är vecka 1 imorgon så kör jag igång då! Haha, aja film nu med Agnes. Godnattpuss

same old thing


2011

A new year, a new beginning, a fresh start and change, four things most and many people say. Thing is when it comes around... it’s just the same old thing, just a different day in a different year... Lelove

I still love you, damn it.

Mår som fisken i vattnet just nu, har kollat på filmen en kärlekshistoria och ska städa rummet mitt lite snabbt. Sen ska jag och mamma göra tacos och runt 7 någon gång kommer Agnes hit och umgås med mig. aja, ska städa rummet nu. pusshej

Lite snyggt från Bikbok.

sommar kärlek


Dom här två bikinisarna har jag hittat på H&M och ja, dom är väl hur snygga som helst! &dom ska beställas inom snarast. Ska kika vidare nu på lite kläder och sånt, sen får det bli film hela dagen och tjata på mamma om att vi ska äta tacos, sen skulle ju jag vilja ha en BJ nu också. haha, pusshej!

it's to late to make it right..

Mina dåliga dagar kommer allt för ofta just nu...
Gårdagen för övrigt var hur trevlig som helst, vi spelade först lite spel hemma hos mig och umgicks med ett varsitt glas alkohol i handen. Vid 12slaget befann vi oss vid folketshus här i Hofors och hälsade halva Hofors ett gott nytt år, sen bar det av på efterfest tills vi blev trötta. Idag har jag en allmänt dålig dag, mår så sjukt dåligt och det beror inte på vad jag drack igår. Jag har en dåligt dag bara... som alltid nu för tiden - ska slå på filmen ''fired up'' nu och äta dom sista godisarna på detta år och där har ni mitt nyårslöfte, sluta äta godis och bli nyttig. puss.


RSS 2.0