I needed to share this with someone, so i'll share it with you..

Mitt paket från nelly har äntligen kommit, med mina nya favoritskor jeffrey campbell lita spike, en ny klänning, ett linne och ett par örhängen. wiiie!
Hoppa ner i sängen nu och kolla på mysteriet på greveholm och försöka sova, FREDAG imon.. så skönt att det äntligen är helg och endast 7 veckor kvar tills nästa lov?!?! Tiden går så otroligt fort! haha aja, mysteriet på tgreveholm kallar.. godnatt! 

2012.08.29


skulle till sjukhuset idag och träffa en läkare, men han var dessvärre sjuk så blev inget besök utan det blev flyttat tills på tisdag istället. Men jag följde med mamma in för även hon hade tid idag - stannade till i Valbo innan sjukhuset och åt lunch på Waynes. Sen efter sjukhuset så gjorde vi några stopp och handlade. Jag fick med mig lite nytt till rummet som ni ser på bilderna ovan, en bok och en lotion. Handlade också tallrikar, tills jag flyttar hemifrån. 

jfr / US army military

klickade precis hem denna från jfr.. hihi

vila h&m dinsko ginatricot

hejsvejs
var in till valbo/köpis en sväng med syster efter skolan.
fick med mig ett och annat hem, ett par nya skor, två tröjor och en långkjol bland annat.
jag och emma köpte också ett par skor till mamma som hon fick av oss i 40års present, 2 månader försent, men bättre sent än aldrig.. right? 
-
är föresten 101 dagar, 14 helger, 3 månader kvar tills lilla jag blir stora jag

stay true, stay you

hellu
hade dessvärre inget vettigt att säga idag, så en bild får duga.
har föresten klickat hem ett par Jeffrey Campbell lita spike. längtar som en tok tills dom kommer!
japp, godnatt!

you can't start the next chapter of your life if you keep re-reading the last one.

Har gått mina tre första dagar som sistaårselev på gymnasiet, tiden går så fort.. 
nästan för fort, men damn vad roligt jag har haft det under dom två åren som gått, mycket har förändrats till både sämre och bättre - men mest bättre saker!!
Tanken av att nästa gång någon springer ut ur skolan med vita mössor och tar studenten.. vet inte hur jag ska förklara den känslan, men att det är jag och min klass men resten av alla 94or som kommer att stå där med betygen i handen och hela livet framför sig, de är så sjukt, det är VÅRAN tur nu....!! 
och allt vi har framför oss, försöka komma på ett bra spexfoto, studenkryssningen och balen. 
och på allt detta så fyller jag 18 om 106 dagar! ja ni kan kanske förstå hur mycket som kommer att hända under 2012/13 för mig och för mina classm8s. vilket jäkla år vi har framför oss :D
-
hoppa in i duschen nu och försöka sova sen, gjorde en tabbe och somnade när jag kom hem från skolan så att somna tidigt ikväll kan bli kämpigt.. tur att jag har sovmorgon imon!
om inte annat så får det bli några avsnitt av SATC. godnatt

always love, even when you want to fight.

förstår inte hur man sakna en person så mycket så att det gör ont i en.

turkiet/alanya

hemma från en vecka i turkiet/alanya. 
den här veckan har varit en av dom bättre veckorna i mitt liv, har varit riktigt skönt att fått komma bort och fått lite sol på sig och bara tagit det lugnt. Låg på stranden på dagarna och festade på kvällarna.
Saknar det mer och mer för varje gång jag tänker på hur roligt vi faktiskt hade det.. vill åka tillbaka nuuuu! MEN jag kan nästan helt säkert säga att vi kommer åka ner dit om ett år igen.
 
 

that smile that knocks out my fears

inte gjort någon större nytta idag men ändå helt slut efter att ha gjort 4 timmar på jobbet. förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, spelar ingen roll hur mycket jag sover - lika trött för de. har tom försökt sova mindre, för tanken att jag kanske sover för mycket och blir övertrött slog mig men inte hjälpte det eller, blev snarare värre  än vad det tidigare varit. aja nog om mina tröttproblem, ska fortsätta mitt SATC maraton, packa om resväskan för femtioelfte gången och packa ur allt det jag vet att jag inte kommer att behöva där nere. duscha ska jag också göra sen sooova.. blir en lång natt det här men vad gör det när jag börjar jobbet 17:15?

turkiiiiet!

för cirka 3 timmar sen skrev jag till sara och frågade om vi hade bokat.
vilket dom hade, så om en vecka närmare bestämt den 11 augusti åker jag Kajsa, Sara och Olivia ner till turkiet/alanya och spenderar sista sommarlovsveckan där. har inte riktigt smält det än att vi åker om en vecka, känner att paniken börjar komma fram och jag måste börja packa.. men vad ska jag ha med mig och vad kommer jag att använda?! lyckas alltid ta med mig för mycket, även dom gångerna de känns som att jag packade på tok för lite.. haha 
sitter förtillfället och letar lite snygga outfits som man kan tänkas bära där nere utan att man dör av värmen. 
kaaan inte sluta tänka på att vi åker om en vecka.. sjuukt! 
ska fortsätta yra runt på min computer nu och hoppa ner i sängen sen, jobb imorgon 16:00 - 20:00.
kung, hörs - godnatt! :)

RSS 2.0